Vertex Control

Van periodieke piekklus naar een efficiënt dagelijks proces: Vertex Control maakt kwaliteitscontrole behapbaar. Met een intuïtief dashboard zetten we jou achter het stuur en dragen we bij aan betrouwbare datasets.

Kwaliteit als permanente zekerheid

Vertex Control vergelijkt databronnen en vist de verschillen eruit, bijvoorbeeld in adressen of namen. Deze komen vervolgens in een overzichtelijke lijst te staan. Je ziet dus real-time hoeveel het er zijn, en welke. Verbetersuggesties helpen fouten snel en effectief op te lossen. Zo hoeft datacontrole geen periodieke piekklus meer te zijn, maar kan het een dagelijks proces worden.

Jij hebt de controle

Vertex Control is gebouwd vanuit de gedachte dat je de controles zelf moet kunnen uitvoeren en bij inconsistenties meteen in kunt grijpen. Je bent dus niet meer afhankelijk van specialisten. Het dashboard is intuïtief en daardoor makkelijk in gebruik: met één druk op de knop zet je de applicatie aan het werk. Bovendien haalt Vertex data direct bij de bron op, waardoor je geen exports meer hoeft te maken. Kortom: fouten meteen detecteren én corrigeren.

Vertex Control maakt kwaliteitscontrole behapbaar.

Met een intuïtief dashboard zetten we beheerders achter het stuur en dragen we bij aan betrouwbare datasets.

Daarom kies je voor Vertex Control

  • Intuïtief ontwerp, eenvoudig in gebruik
  • Realtime inzicht in de kwaliteit van datasets
  • De controle ligt bij de gebruiker
  • Fouten snel opgelost dankzij verbetersuggesties
  • Data direct van de bron, dus geen exports nodig
  • Datacontrole wordt een permanent proces