Vertex
Objecten

Met de applicatie Vertex Objecten:

  • beheer je de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG 2.0)
  • geef je eenvoudig je mutaties door aan de Landelijke voorziening
  • informeer je interne afnemers over mutaties

We hebben ‘m samen met je collega’s ontwikkeld, puur vanuit functionaliteit en gemak. Dus veel pk’s en een strak design. Van BAG tot WOZ en van BGT tot 3D: je houdt ze simultaan en in samenhang bij. Hiermee is de basis van integraal objectbeheer gelegd, en dit is pas het begin.

Makkelijker

Gebruiksvriendelijkheid en overzicht waren belangrijke uitgangspunten: we wilden je met zo min mogelijk knoppen en panelen zo veel mogelijk functionaliteit bieden. Zo toont de applicatie alleen informatie die je op dát moment nodig hebt. Ook voor complexere opdrachten, zoals bulk-invoer en objecten samenvoegen of splitsen, hebben we een duidelijke interface gemaakt. Je werkt dus sneller en makkelijker, zonder functionaliteit in te leveren.

Praktischer

Vanaf dag één hebben we ervaren BAG-beheerders betrokken in de ontwikkeling. Om de week doorliepen we processen zoals deze staan voorgeschreven in het Handboek en de Catalogus BAG. Na elke bijeenkomst ontwikkelden we een deel van de applicatie, die we de beheerders bij hun volgende bezoek lieten testen. Deze cyclus van input en feedback zorgde voor een permanent verbetertraject. Resultaat: een applicatie die past als een handschoen. Strikt conform de wet, maar flexibel genoeg om er in de weerbarstige praktijk prettig mee te werken.

Efficiënter

Hetzelfde object in verschillende systemen registreren en bijhouden, is dus verleden tijd. Want met Vertex Objecten registreer je een object eenmalig, op één plek en in samenhang met elkaar. Geheel volgens de Common Ground-principes bovendien. Kortom: minder handelingen en fouten, meer consistentie en inzicht.

Puur vanuit functionaliteit en gemak

Van BAG tot WOZ en van BGT tot 3D: je houdt ze simultaan en in samenhang bij.

Daarom kies je voor Vertex Objecten

  • Eén object, één registratie, één waarheid
  • Bedacht door je collega’s, gebouwd voor jou
  • Volgens de wet, maar werkbaar in de praktijk
  • BAG 2.0-conform en StUF-compliant
  • Geen knoppenkermis
  • Web-based (for real)
De andere Vertex applicaties