Vertex
Terugmelden

Vertex maakt terugmelden simpel. Want alleen zo wordt kwaliteitsverbetering een constant proces. Door te kiezen voor eenvoud, bouwen we mee aan datasets waarop je kunt vertrouwen.

Terugmelden in drie stappen

Met Vertex Terugmelden kaart je verkeerde gegevens snel en makkelijk aan. In drie stappen en een paar seconden. Klik op het gegeven waarvan je denkt dat het niet klopt, noteer waarom en druk op ‘Verzenden’. Vertex zorgt vervolgens dat je melding op de juiste plek terechtkomt en laat andere gebruikers zien dat ze alert moeten zijn. Is de fout hersteld, dan krijg je daarvan bericht.

Continu werken aan kwaliteit

Door terugmelden simpel te maken, draagt Vertex bij aan de betrouwbaarheid van gegevens. Want als je fouten eenvoudig kunt aankaarten, wordt terugmelden onderdeel van je dagelijks proces. Zo werk je continu aan kwaliteitsverbetering, en hoef je correcties niet meer op te sparen tot een moment waarop je er wél tijd voor hebt.

Koppeling met Digimelding

Vertex Terugmelden werkt net zo eenvoudig voor basis- als kerngegevens. Wanneer je een melding verstuurt, koppelt Vertex deze automatisch aan de juiste beheerder. Hiervoor is Vertex onder andere aangesloten op Digimelding. Naar de splitsing tussen basis- en kerngegevens heb je dus geen omkijken meer.

Door eenvoud verbetert de kwaliteit

Vertex maakt terugmelden simpel. Door te kiezen voor eenvoud, bouwen we mee aan datasets waarop je kunt vertrouwen.

Daarom kies je voor Vertex Terugmelden

  • Terugmelden in drie simpele stappen
  • Je melding direct waar ‘ie hoort
  • Toepasbaar op basisregistraties én eigen gegevens
  • Bericht wanneer je melding is verwerkt
  • Continu werken aan kwaliteitsverbetering
  • Eenvoudige, aantrekkelijke interface
De andere Vertex applicaties