09| 04| 2021

Aanbesteding Regieportaal Gemeenten, BsGW, Het Gegevenshuis en ECGeo gaat naar Processfive!

Op maandag 13 april kregen we bij Processfive de definitieve gunning van de aanbesteding "Regie op data in de keten" van de Gemeenten, BsGW, Het Gegevenshuis en ECGeo. Wij zijn erg blij met deze mooie opdracht en kijken uit naar een plezierige samenwerking met onze opdrachtgevers.

Op weg naar de SOR: samenwerken over registraties heen!
Afbeelding: Op weg naar de SOR

De komende maanden gaan we met veel enthousiasme samen met deze opdrachtgevers aan de slag om Vertex Objecten door te ontwikkelen naar een ideale samenwerkingsomgeving vooruitlopend op de Samengestelde Objecten Registratie (SOR)

Op deze manier krijgen de opdrachtgevers de mogelijkheid om de BAG, WOZ en BGT duurzaam en met hoge kwaliteit in overeenstemming te houden en krijgen zij meer grip op de mutaties door te gaan werken met gestructureerde werkvoorraden.

We kunnen niet wachten om te beginnen!

We hebben vanuit Processfive uitgebreid onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om als bronhouders efficiënt samen te werken in de aanloop naar de SOR. Op deze manier kunt u de investeringen die er gedaan zijn in het gelijktrekken van bijvoorbeeld de BAG en de WOZ waarborgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Stam op 06-31756731 of via m.stam@processfive.com