14| 11| 2022

BghU voor het BAG beheer van de gemeente Lopik live met Vertex Objecten BAG!

BghU voor het BAG beheer van de gemeente Lopik live met Vertex Objecten BAG!

De livegang van Vertex Objecten BAG bij BghU (Belastingsamenwerking gemeenten en hoogheemraadschap Utrecht) is een feit! En dat is zeker een mijlpaal die gevierd mag worden. BghU voert de BAG-werkzaamheden uit voor de gemeente Lopik en maakt voor deze werkzaamheden vanaf nu gebruik van Vertex Objecten BAG van Processfive. Dankzij het constructieve meedenken en de flexibele inzet van alle betrokkenen is het implementatietraject erg vlot verlopen. Nu de beheerders en de gebruikers ook het praktijkgerichte inwerkprogramma hebben doorlopen is het tijd om de BAG ook echt te gaan beheren in Vertex Objecten BAG.

De medewerkers van BghU zijn zeer tevreden met hun nieuwe BAG-applicatie, vertelt Yvonne Honing (BAG-beheerder bij BghU):

“We hebben Vertex Objecten BAG uitgebreid getest en ik kon al snel concluderen dat de applicatie zeer intuïtief werkt. De processen zijn logisch uiteengezet, visueel duidelijk werkbaar en ook het werken vanuit de Kaart voelt fijn aan. De echte routine in het werken met Vertex Objecten BAG moet ik nog krijgen, maar dat zal vast niet lang meer duren. Bedankt Processfive!”

Verder geeft Silvan van Rooijen (Informatieadviseur bij BghU) ook een mooie terugkoppeling:

"Vanaf de start van de implementatie van Vertex tot aan de eerste BAG-mutatie is het voor BghU een soepel traject geweest. Ik ben blij verrast met de flexibiliteit en alle initiatieven van de medewerkers van Processfive binnen dit traject en zie uit naar het verdere ontwikkelingstraject van Vertex om, gezamenlijk met Processfive, de BAG- en objectprocessen van BghU op innovatieve wijze te verbeteren. Voor nu is het fijn om te zien dat Vertex BAG in onze organisatie goed is ontvangen, wat blijkt uit het enthousiasme en de positieve reacties van onze BAG-beheerders."

Wij zijn als Processfive blij met deze complimenten en hebben op onze beurt ook met veel genoegen en plezier met de medewerkers van BghU samengewerkt! Zeer fijn om te merken dat het harde werken van iedereen tot zo’n mooi resultaat heeft geleid. We staan in de startblokken voor de volgende fasen in dit traject en kunnen bijna niet wachten om jullie te laten weten wat voor moois dit gaat brengen voor BghU en voor Processfive!

Bent u ook op zoek naar een nieuwe BAG applicatie of een Samenwerkingsportaal (BAG, WOZ en BGT) met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Wilt u direct overstappen op applicaties die voor en door uw collega gemeenten en belastingkantoren zijn gemaakt? We komen graag met u in gesprek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Stam op 06-31756731 of via m.stam@processfive.com