09| 05| 2023

Gemeente Amsterdam kiest voor Vertex Objecten BAG!

Gemeente Amsterdam kiest voor Vertex Objecten BAG!

Op maandag 8 mei ontvingen we het heuglijke nieuws dat we het BAG perceel van de aanbesteding van de GEO-registratie informatievoorziening van de gemeente Amsterdam definitief gegund hebben gekregen. We willen jullie dan ook graag laten weten dat we met veel genoegen voor de gemeente Amsterdam aan het werk gaan.

In deze omvangrijke aanbesteding met een stevige set aan eisen en wensen en met een lijst aan nog te ontwikkelen aanvullend gewenste functionaliteiten kwam de inschrijving van Processfive als economisch meest voordelige inschrijving uit de bus.

Op onderdelen als BAG beheer, documentbeheer, documentcreatie, rapportages, selecties, werken vanaf de kaart, support, implementatie, servicelevels, SaaS infrastructuur en de live demo kwam de inschrijving van Processfive gemiddeld genomen als beste naar voren.

Een mooie tussentijdse mijlpaal in groei en doorontwikkeling van Vertex Objecten. Inmiddels wordt circa 25% van het Nederlandse BAG bestand in Vertex Objecten BAG beheerd. Een enorme prestatie waar we samen met onze klanten trots op kunnen zijn. Alleen ga je snel maar samen kom je verder!

Vertex Objecten BAG Paleis op de Dam gemeente Amsterdam

Bent u ook op zoek naar een nieuwe BAG applicatie of een Samenwerkingsportaal (BAG, WOZ en BGT) met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Wilt u direct overstappen op applicaties die voor en door uw collega gemeenten en belastingkantoren zijn gemaakt? We komen graag met u in gesprek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Stam op 06-31756731 of via m.stam@processfive.com