17| 04| 2023

Processfive wint de BAG offerte uitvraag van de Bedrijfsvoeringsorganisatie Rijn & Braassem!

De offerte uitvraag van BVO Rijn & Braassem (Het IT samenwerkingsverband van de gemeenten Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem) kwam op de markt en natuurlijk was Processfive van de partij! Een uitgelezen kans om onze eigen gemeente Alphen aan den Rijn en de gemeente Kaag en Braassem, te mogen verwelkomen als nieuwe klanten bij Processfive.


Maar de opdracht krijgen was nog niet eenvoudig, want BVO Rijn & Braassem had een stevige set aan eisen en wensen. Naast een gebruiksvriendelijke applicatie waren er ook specifieke bestandsformaten die men wilde gebruiken. Deze uitdaging gingen we natuurlijk niet uit de weg!

Op 23 februari stonden we klaar voor de demo en hebben we BVO Rijn & Braassem onze splinternieuwe Vertex Objecten 2.4 applicatie laten zien. Op 4 maart kregen we het officiële bericht dat onze inspanningen werden beloond en dat we de voorlopige gunning hadden gekregen!

Binnen een maand hebben we de kick-off voor de implementatie van de nieuwe BAG applicatie gedaan. Het traject is uitgelegd, de afspraken en contractstukken zijn gemaakt en deadlines zijn gezet. Het officiële tekenmoment hebben we gezellig onder het genot van een gebakje gevierd in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn. We willen BVO Rijn en Braassem hartelijk danken voor het vertrouwen en het prettig verlopen proces. We wensen de gemeenten een lang en plezierig gebruik van onze applicatie toe!

Bent u ook op zoek naar een nieuwe BAG applicatie of een Samenwerkingsportaal (BAG, WOZ en BGT) met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Wilt u direct overstappen op applicaties die voor en door uw collega gemeenten en belastingkantoren zijn gemaakt? We komen graag met u in gesprek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Stam op 06-31756731 of via m.stam@processfive.com