22| 12| 2020

Gemeente Stichtse Vecht vanaf 17 december live met Vertex Objecten BAG!

De gemeente Stichtse Vecht is per 17 december 2020 live met Vertex Objecten BAG van Processfive en daar zijn we best een beetje trots op! Met een gemotiveerd team van medewerkers van de gemeente en van Processfive hebben we in uitstekende samenwerking een mooi en goed resultaat neergezet. We willen de betrokken medewerkers van de gemeente Stichtse Vecht bedanken voor hun inzet en enthousiasme. De gemeente werkt overigens net als veel andere klanten met de BAG SaaS oplossing van Processfive.

Wij feliciteren de gemeente Stichtse Vecht dus van harte met deze mijlpaal en wensen hen vele jaren van prettig gebruik van onze BAG applicatie toe!

Bent u ook op zoek naar een nieuwe BAG applicatie met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Wilt u direct overstappen op een applicatie die voor en door uw collega gemeenten is gemaakt?

We komen graag met u in gesprek!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Stam op 06-31756731 of via m.stam@processfive.com of bekijk hier ons introductieaanbod: https://vertex.processfive.com/nieuws/introductieaanbod\