28| 06| 2021

De gemeente Texel is live met Vertex Objecten BAG!

Ook de gemeente Texel is live met Vertex Objecten BAG van Processfive. De afgelopen weken hebben we de implementatie samen met de medewerkers van de gemeente Texel in goede harmonie weten af te ronden.

We hebben Jan Faas (Gegevensbeheerder binnen team Advies & Ondersteuning bij de gemeente Texel) gevraagd naar zijn ervaringen met Processfive bij de implementatie van Vertex Objecten BAG.

Jan kwam met de volgende weergave van het verloop van het project:

“Ruim van tevoren kreeg ik van de implementatieconsultant van Processfive een controlelijstje (uitleg ICT-inrichting, benodigde certificaten, benodigde kaartlagen, benodigdheden t.b.v. de koppeling met binnengemeentelijke datadistributie) om alvast in gang te zetten bij de betrokken collega’s van de gemeente Texel. Een aantal weken daarna is de opgestelde planning in gang gezet.

Binnen een aantal dagen zijn/is:

  1. De SaaS omgevingen opgebouwd.
  2. De connecties met de LV en binnengemeentelijke datadistributie gelegd.
  3. Het BAG extract ingelezen.
  4. De bestaande plusattributen toegevoegd.
  5. De tijdelijke mutatiestop ingegaan.
  6. De initiële vulling van datadistributiesysteem opgestart en afgerond.
  7. Is de eerste mutatie in het nieuwe BAG systeem verwerkt

Kort daarna was de livegang een feit."

De planning is mede door de uitstekende voorbereiding van de gemeente en de betrokken ketenpartners vlotjes en binnen de tijd gerealiseerd. Al met al dus, wat Jan betreft, een zeer geslaagde en snelle implementatie!!

Gemeente Texel in Vertex Objecten BAG

We wensen gemeente Texel de komende jaren enorm veel plezier met onze BAG applicatie en zien de toekomst met hen samen vol vertrouwen tegemoet!

Bent u ook op zoek naar een nieuwe BAG applicatie met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Wilt u direct overstappen op een applicatie die vóór en door uw collega-gemeenten is gemaakt? We komen graag met u in gesprek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Stam op 06-31756731 of via m.stam@processfive.com of bekijk hier ons introductieaanbod: https://vertex.processfive.com/nieuws/introductieaanbod\