15| 05| 2020

Aanbesteding BAG applicatie gemeenten Diemen, Uithoorn en Ouder-Amstel gegund aan Processfive!

Vrijdag 15 mei 2020 hebben we bevestigd gekregen dat Gemeenten Diemen, Uithoorn en Ouder-Amstel kiezen voor Vertex Objecten BAG! Zij doen dat vanuit de uitvoeringsorganisatie DUO+ (https://www.duoplus.nl).

DUO+ heeft een uitgebreide aanbesteding gehouden en daar is Vertex Objecten BAG van Processfive uitgekomen als inschrijving met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Een aantal leuke opmerkingen van het beoordelingsteam willen we graag met jullie delen:

Werking applicatie: Intuïtief, toegankelijk, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Prettige en rustige user-interface. Weinig klikken nodig om een handeling uit te voeren. Klaar voor 3D.

Rapportagemogelijkheden: Exporteren op rapportage niveau, naast Excel, ook naar dxf. en shp.

Termijnbewaking: Uitgebreide (standaard) rapportages met mogelijkheid eigen rapportages te ontwikkelen.

Visie: De software is al ingericht voor de samenhang van verschillende basisregistraties.

Implementatie: Zeer uitgebreid en duidelijk implementatieplan.

Daarnaast was het samenwerkingsverband gecharmeerd van onze moderne Azure samenwerkingsomgeving en het betrekken van de gebruikers bij de doorontwikkeling van de oplossing.

We willen de gemeenten Diemen, Uithoorn en Ouder-Amstel hartelijk danken voor de opdracht en we gaan met veel energie starten aan de implementatie.

Bent u ook op zoek naar een nieuwe BAG applicatie met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Wilt u direct overstappen op een applicatie die voor en door uw collega gemeenten is gemaakt? We komen graag met u in gesprek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Stam op 06-31756731 of via m.stam@processfive.com of bekijk hier ons introductieaanbod: https://vertex.processfive.com/nieuws/introductieaanbod\