02| 10| 2019

Nieuwe BAG-applicatie van Zaanstad een stuk overzichtelijker!

Hoera!! Gemeente Zaanstad is in productie met onze BAG-applicatie en aangesloten op BAG 2.0. We wilden jullie de leuke en enthousiaste interne berichtgeving van de gemeente niet onthouden. Lees hieronder het verhaal dat de afdelingsmanager op intranet heeft geplaatst.

"Jaren hebben we gedaan met onze oude BAG- applicatie maar vonden dat het beter kon; we misten het direct werken in de GEO-omgeving. Met die eigenwijsheid en in samenwerking met vijf andere gemeenten hebben we de koppen bij elkaar gestoken om Processfive een BAG-applicatie te laten ontwikkelen die niet vóór ons, maar mét ons werkt.

Vandaag is de dag dat onze applicatie Vertex ook daadwerkelijk in de lucht is. Vooral Ruud van Oers, Remco Hartog en Karin Geertsema hebben hier hun hele ziel en zaligheid in zitten, dank jullie wel voor je vrijwillige inzet!

We mogen oprecht trots zijn op wat er gebeurd is, want onze applicatie maakt ons niet alleen toekomstbestendig, we kunnen nu ook in een sneller tempo voldoen aan de eenheid van gebouwenregistratie zoals deze in 2025 een feit moet zijn. Want we zijn nog niet klaar met ontwikkelen! De volgende stap is dat we alle gebouwen via de basisregistratie grootschalige topografie (BGT) gaan invoeren voor de BAG en de WOZ.

Zaanstad letterlijk op de kaart
We zetten hiermee Zaanstad letterlijk op de kaart en stellen een ieder in staat om onze gebouwen van inhoud te voorzien. Dan wordt het mogelijk dat jullie alle gegevens over vergunningen, ontheffingen of welke ontwikkeling ook gebiedsgebonden kunnen vastleggen. Stel je voor dat je wil weten of een kroeg wel een drank en horeca wet vergunning heeft of voor het gebruik van de openbare grond ter plekke wel een vergunning is afgegeven. De Zaanse wereld wordt in een klap een stuk overzichtelijker.

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.processfive.com"

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Maarten Stam voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvende demo. Maarten Stam is bereikbaar via 06-31756731 of per mail: m.stam@processfive.com.