05| 01| 2023

Nieuwe gemeente Voorne aan Zee aan de slag met Vertex Objecten BAG!

Op 1 januari 2023 was de vorming van de nieuwe gemeente Voorne aan Zee een feit. Deze nieuwe gemeente is een samenvoeging van de gemeenten Westvoorne, Hellevoetsluis en Brielle.

Logo gemeente Voorne aan Zee
Logo gemeente Voorne aan Zee

De gemeente Voorne aan Zee heeft ervoor gekozen om het volledige beheer van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) onder te brengen bij Syntrophos

Logo Syntrophos SSC
Logo Syntrophos SSC

In de BAG worden gegevens vastgelegd van alle adressen en gebouwen in Nederland zoals bouwjaar, oppervlakte, gebruiksdoel en de locatie op de kaart. De BAG is één van de onderdelen van het stelsel van basisregistraties van de overheid.

Vertex Objecten BAG kerk Brielle
Vertex Objecten BAG kerk Brielle

Samen met leverancier Processfive heeft Syntrophos de leuke en niet alledaagse klus opgepakt om de drie BAG-omgevingen samen te voegen. Na goed en constructief overleg met en door ervaren specialisten van beide partijen, was het implementatietraject duidelijk. Dankzij duidelijke communicatie en pragmatische korte lijntjes is een generale repetitie eind oktober soepel verlopen.

De definitieve implementatie - tussen de feestdagen van eind 2022 door – kon hierdoor prachtig afgerond worden. Begin januari 2023 stond Vertex Objecten BAG klaar voor Voorne aan Zee!

Vertex Objecten BAG kerk Brielle obliek
Vertex Objecten BAG kerk Brielle obliek

Bij deze migratie hebben we als Syntrophos en Processfive samen nieuwe ervaringen opgedaan die we ongetwijfeld gaan hergebruiken in de toekomst.

Jacqueline Ruinemans, applicatiebeheerder bij Syntrophos is tevreden over het verloop en de resultaten van het project:

Doordat Syntrophos al werkte met Vertex Objecten BAG voor de gemeente Nissewaard en Westvoorne wilden we dit project graag samen met de leverancier Processfive oppakken. De samenwerking en korte lijntjes ervaar ik als heel prettig.

We wensen Syntrophos veel werkplezier met hun nieuwe BAG applicatie en we wensen de kersverse gemeente Voorne aan Zee een glansrijke toekomst.

Bent u ook op zoek naar een nieuwe BAG applicatie of een Samenwerkingsportaal (BAG, WOZ en BGT) met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Wilt u direct overstappen op applicaties die voor en door uw collega gemeenten en belastingkantoren zijn gemaakt? We komen graag met u in gesprek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Stam op 06-31756731 of via m.stam@processfive.com

Vertex Objecten BAG kerk Brielle Streetsmart
Vertex Objecten BAG kerk Brielle Streetsmart