19| 12| 2018

Nieuwe mijlpalen voor Vertex Integraal Objectbeheer BAG

Op 19 december heeft ons BAG-ontwikkelteam vernomen dat we succesvol zijn aangesloten op de landelijke voorziening BAG 2.0 (Conformiteitstoets BAG 2.0). Eerder deze maand kregen we ook al positief nieuws: een succesvolle koppeling met het datadistributiesysteem van Centric. Dat zijn een aantal mooie mijlpalen op een rijtje en daar hebben we natuurlijk een gebakje op gegeten. Bedankt allemaal voor een mooi resultaat!

Binnenkort testen we de uitwisseling met Vicrea en de distributiesystemen van Rotterdam en Den Haag. Hiermee blijven onze klanten verzekerd van goed werkend binnengemeentelijk berichtenverkeer naar hun backoffice-applicaties en kunnen we een soepel vervangingstraject voor hun bestaande BAG-applicaties tegemoet zien. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Wilt u meer weten over dit traject of een demonstratie van onze BAG-applicatie (Vertex Integraal Objectbeheer) bij u op locatie neem dan gerust contact met Maarten Stam op via 06-31756731 of m.stam@processfive.com of via onderstaande contactgegevens.