01| 07| 2021

RDW live met Vertex Terugmelden en Vertex Portaal

Hoera! De RDW is live met Vertex Portaal en Vertex Terugmelden

Vorige week is de RDW live gegaan met onze oplossingen: Vertex Portaal en Vertex Terugmelden. Dat is leuk om met u te delen omdat de RDW landelijk gezien één van de grootste terugmelders is op basisgegevens.

Bij Processfive zetten we de nieuwste technieken en mogelijkheden in om de klant zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Zo is binnen de geleverde oplossing gebruik gemaakt van:

Fijn om te merken dat deze nieuwe voorzieningen prettig en snel te implementeren zijn en leiden tot een versnelling en verbetering van het proces.

Aanmaken terugmelding in Vertex Portaal

Afbeelding: terugmelding aanmaken in Vertex Portaal

Leo Eskens (Testmanager VTenK bij de RDW) kijkt met tevredenheid terug op de implementatie en de samenwerking met Processfive: “Na een uitvoerige selectie is voor Processfive gekozen omdat zij op de gestelde punten aan onze eisen konden voldoen. Gedurende de implementatie bleek Processfive een flexibele en slagvaardige partner. Ondanks verschillende uitdagingen hebben we samen een juiste en gedegen implementatie gedaan. Gedurende het gehele traject er sprake is geweest van erg prettige samenwerking.”

Wij zijn blij met de goede samenwerking met RDW en wensen de RDW een lang en plezierig gebruik van onze oplossing toe. Heeft u vragen over een van onze producten, neem dan contact met ons op!