22| 07| 2019

Samenwerking A2 kiest voor Vertex Objecten BAG!

Begin juni ontvingen we het heugelijke nieuws dat we de aanbesteding voor de BAG-applicatie van de samenwerking A2 gemeenten (Cranendonck, Heeze-Leende, Valkenswaard) gegund hebben gekregen. In een omvangrijke vergelijking met 4 andere leveranciers kwamen we als BAG-applicatie met de beste prijs/kwaliteitsverhouding uit de bus.

Met name onderstaande quote uit de gunningsbrief was een groot compliment aan zowel de gemeenten die met ons mee ontwikkelen (meer informatie) als aan onze ontwikkelaars:

De demonstratie is door de GRSA2 zeer goed ontvangen. De ap-plicatie wordt zowel qua intuïtieve werking als eenvoudige en efficiënte werking als intelligent beschouwd met een logische schermopbouw en veel mogelijkheden voor nu en in de toekomst waar je als opdrachtgever ook zelf (nog) invloed kunt uitoefenen. Daarbij geldt voor de intuïtieve werking van de BAG-applicatie dat de BAG-beheerder eenvoudig de weg kon vinden in de BAG-applicatie. Er was de mogelijkheid tot het gebruiksvriendelijk doorvoeren van BAG-mutaties.

Functies en processen waren logisch terug te vinden en simpel met enkele muisklikken uit te voeren. De schermindeling was logisch, volledig, eenduidig en duidelijk.

Enkele positieve voorbeelden zijn het selecteren van bulkmutaties, gebruik van 3D-data en zogenaamde ‘drag & drop’ opties. Het was een zeer compleet verhaal dat bovendien aansluit bij de ‘common ground’ principes.

Wij willen de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard hartelijk danken voor het leuke traject en we hebben veel zin in de implementatie.

Bent u net als heel veel andere gemeenten met wie wij afgelopen periode hebben gesproken ook op zoek naar een nieuwe BAG applicatie met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en wilt u direct overstappen op BAG 2.0 en ook nog eens aan het werk in een applicatie die voor en door uw collega gemeenten is gemaakt dan komen we graag met u in gesprek.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Stam op 06-31756731 of via m.stam@processfive.com

Tot snel!