09| 09| 2021

Gemeente Katwijk is live met Vertex Objecten BAG

De gemeente Katwijk is live met Vertex Objecten BAG!

Na een periode van leuke en goede samenwerking (inclusief welverdiende zomervakantie) is Vertex Objecten BAG nu ook live bij de gemeente Katwijk!

Over de afgelopen periode zegt Bouwe Guijt (Informatie Adviseur van de gemeente Katwijk) het volgende: "De in de kick-off gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen. De prettige omgang en directe communicatie met de medewerkers van Processfive, de heldere stappen en de complete inventarisatielijst inrichting hebben bijgedragen tot een succesvol project met een uitstekend resultaat."

De gemeente Katwijk heeft inmiddels de eerste 20 mutaties in Vertex Objecten BAG doorgevoerd en dat gaat volgens de BAG beheerders van de gemeente echt lekker en soepel!

Wij zijn het helemaal eens met Bouwe Guijt en danken het betrokken team van gemeente Katwijk voor de fijne samenwerking en wensen hen ontzettend veel BAG gebruiksgemak toe!

Vertex Objecten BAG gemeente Katwijk

Bent u ook op zoek naar een nieuwe BAG applicatie met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding of naar een leverancier met een duidelijke visie op de doorontwikkeling naar de Samengestelde Objecten Registratie (SOR)? Wilt u direct overstappen op een applicatie die vóór en door uw collega-gemeenten is gemaakt? We komen graag met u in gesprek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Stam op 06-31756731 of via m.stam@processfive.com of bekijk hier ons introductieaanbod: https://vertex.processfive.com/nieuws/introductieaanbod/