28| 06| 2021

Vertex Objecten BAG met GEO-BAG Koppeling NedGraphics live bij gemeente Montferland

Yes, de Gemeente Montferland is ook live met Vertex Objecten BAG

Vrij kort na de gunning van de onderhandse aanbesteding voor de BAG applicatie van de gemeente Montferland is de gemeente nu live met Vertex Objecten BAG.

Bij deze BAG implementatie is ook het GEO-BAG koppelvlak met NedGraphics geïmplementeerd. Dus naast de bestaande koppeling met DG Dialog van Sweco die we al beschikbaar hadden, kan er nu ook eenvoudig en snel met de NedBGT van NedGraphics gekoppeld worden.

We hebben Freek Hartering (Beleidsmedewerker GEO informatie en Gegevensmanager BAG/ BGT) van de gemeente Montferland hieronder gevraagd om even terug te blikken op de implementatie van Vertex Objecten BAG en de samenwerking met Processfive.

`Processfive is een fijne partner om mee samen te werken. Het is een bedrijf met een flexibele instelling, korte lijnen en ze zijn goed bereikbaar. Je krijgt meteen het gevoel dat de klant nog koning is. Wijzigingen in de planning worden snel opgelost waarbij de deadline nog steeds wordt gehaald. De overdracht van werkzaamheden, door vakantie of vaccinatieafspraken waren geen enkel probleem. Het werk werd vlekkeloos aan elkaar overgedragen met een duidelijke communicatie naar ons. Koppelingen naar de landelijke voorziening, het datadistributiesysteem en BGT applicatie (GEO-BAG Koppelvlak) met verschillende ketenpartners verliep ook soepel. We zijn blij live te zijn met Vertex Objecten BAG en kijken uit naar een fijne samenwerking.
Vertex Objecten BAG bij de gemeente Montferland

Wij wensen gemeente Montferland vele jaren van prettig gebruik van onze applicatie toe!

Bent u ook op zoek naar een nieuwe BAG applicatie met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Wilt u direct overstappen op een applicatie die vóór en door uw collega-gemeenten is gemaakt? We komen graag met u in gesprek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Stam op 06-31756731 of via m.stam@processfive.com of bekijk hier ons introductieaanbod: https://vertex.processfive.com/nieuws/introductieaanbod\