15| 09| 2022

Naast gemeente Weert nu ook gemeenten Roermond en Nederweert live met Vertex Objecten BAG!

Naast de gemeente Weert zijn nu ook gemeenten Roermond en Nederweert live met Vertex Objecten BAG!

Onderstaande bericht publiceerde ECGeo naar aanleiding van de livegang van de gemeente Nederweert met Vertex Objecten BAG van Processfive.

"In de afgelopen maanden heeft ECGeo samen met Processfive en de LNRW (Leudal, Nederweert, Roermond en Weert) gemeenten hard gewerkt aan de implementatie van Vertex Objecten BAG. De gemeenten Weert (maart 2022) en Roermond (juli 2022) zijn reeds live met deze nieuwe applicatie. Vanaf vandaag is nu dus ook de gemeente Nederweert over naar de nieuwe applicatie. Een mooi resultaat gebaseerd op een goede samenwerking. Next up: implementatie Vertex Objecten BAG voor de gemeente Leudal! Dank aan leverancier Processfive voor de succesvolle implementatie"

We zijn net als ECGeo en de betrokken gemeenten erg blij met deze nieuwe stap in de harmonisering van de GEO-dienstverlening. We willen alle betrokkenen hartelijk danken voor de fijne samenwerking en voor de keuze voor onze applicatie. We kijken er naar uit om ook de gemeente Leudal binnenkort te implementeren.

Gemeente Roermond in Vertex Objecten BAG

Bent u ook op zoek naar een nieuwe BAG applicatie of een Samenwerkingsportaal (BAG, WOZ en BGT) met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Wilt u direct overstappen op applicaties die voor en door uw collega gemeenten en belastingkantoren zijn gemaakt? We komen graag met u in gesprek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Stam op 06-31756731 of via m.stam@processfive.com