31| 03| 2022

Vertex Objecten BAG live bij de gemeente Weert

Vanuit de eerder verstrekte opdracht van ECGeo, is de gemeente Weert nu als eerste van de ECGeo gemeenten live met Vertex Objecten BAG van Processfive. Processfive gaat direct verder met de uitrol van de BAG applicatie bij de andere ECGeo gemeenten, zodat ook zij op korte termijn kunnen beschikken over Vertex Objecten BAG.

Rob Claassen van ECGeo is blij met deze eerste stap: ECGeo is met de aanschaf van de Vertex Objecten BAG applicatie, samen met de gemeente Weert en Processfive de uitdaging aangegaan om het BAG-beheer te beleggen bij ECGeo. Dit resulteert in een uniforme en dus efficiënte manier van werken (de BGT wordt namelijk al verzorgd door ECGeo) voor het uitvoeren van de BAG als basisregistratie en is bovendien een belangrijke opstap naar de toekomstige Samengestelde Objecten Registratie (SOR).

Ook Peter Verheijen van de gemeente Weert is tevreden: "drie dagen na de livegang is de conclusie dat het prettig, snel en intuïtief werken is in de nieuwe applicatie en dat er sprake is van een heel prettige, laagdrempelige en klantgerichte samenwerking met de medewerkers van Processfive. De mensen van Processfive zijn goed bereikbaar en geduldig bij de ondersteuning zowel tijdens het verwerken van de eerste mutaties als in de dagen erna."

Op korte termijn kunnen de Limburgse gemeenten ook profiteren van de voordelen van het Samenwerkingsportaal dat Processfive aan het realiseren is voor de BsGW, ECGEO, het Gegevenshuis en de Deelnemers BsGW. Met dit portaal blijven de bronhouders (BAG, WOZ en BGT) nauwgezet op de hoogte van elkaars mutaties en blijft de kwaliteit van de registraties duurzaam op orde!

Vertex Objecten BAG gemeente Weert

Bent u ook op zoek naar een nieuwe BAG applicatie of een Samenwerkingsportaal (BAG, WOZ en BGT) met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Wilt u direct overstappen op applicaties die voor en door uw collega gemeenten en belastingkantoren zijn gemaakt? We komen graag met u in gesprek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Stam op 06-31756731 of via m.stam@processfive.com