03| 10| 2022

Vertex Objecten BAG met veel enthousiasme in gebruik genomen bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug!

Vertex Objecten BAG met veel enthousiasme in gebruik genomen bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug!

Na een constructieve kick-off is Processfive enthousiast aan de slag gegaan met de Implementatie van Vertex Objecten BAG bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug!

Het traject ging soepel van start, zo vlak voor de zomer. Qua planning moesten we flexibel zijn vanwege de vakanties van de betrokkenen, maar dit was voor alle partijen geen probleem. Zo vertelt Joland van der Heijden (Stelselcoördinator basisregistraties bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug): “De samenwerking verliep erg goed. We hadden een strakke planning die ook nog eens deels in de zomervakantie viel, maar dankzij de flexibiliteit en het snel reageren op technische uitdagingen door het team van Processfive en Infradax konden we toch op tijd in productie.”

Na een zorgvuldig inwerkprogramma hebben de BAG-beheerders na livegang met veel plezier gebruik
kunnen maken van Vertex Objecten BAG. Zo vertelt Vloor van der Heijden (BAG-beheerder bij de
gemeente Utrechtse Heuvelrug): “In de 10 jaar dat ik werkzaam ben als BAG-beheerder, ben ik nog nooit zo’n snelle en gebruiksvriendelijke BAG-applicatie tegengekomen. Dat gaat ons een hoop tijd en frustraties schelen.
Hier word je als BAG-beheerder echt vrolijk van.”

We hebben als Processfive de samenwerking met de gemeente Utrechtse Heuvelrug en met Infradax (partner van de gemeente Utrechtse Heuvelrug voor koppelingen en datadistributie) ook als zeer prettig en constructief ervaren. We zijn ontzettend blij dat de gemeente Utrechtse Heuvelrug met zoveel plezier en gebruiksgenot met Vertex Objecten BAG aan het werk is!

Gemeentehuis Utrechtse Heuvelrug in Vertex Objecten BAG


Bent u ook op zoek naar een nieuwe BAG applicatie of een Samenwerkingsportaal (BAG, WOZ en BGT) met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Wilt u direct overstappen op applicaties die voor en door uw collega gemeenten en belastingkantoren zijn gemaakt? We komen graag met u in gesprek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Stam op 06-31756731 of via m.stam@processfive.com