07| 06| 2021

De gemeente Katwijk kiest voor Vertex Objecten BAG

Gemeente Katwijk zocht naar een innovatieve oplossing voor het beheer van de BAG en vond Vertex Objecten BAG

Vanuit de iVisie van de gemeente Katwijk werkt men vanuit een vijftal lagen: Organisatie, Informatie, Processen, Data en Techniek. Binnen deze lagen zijn specifieke doelstellingen benoemd als ‘Basisregistraties en gegevenshuishouding zijn op orde’ en ‘Cloud First’. Deze doelstellingen en wat interne aangelegenheden met betrekking tot BAG-beheer in de oude BAG applicatie, hebben de gemeente doen besluiten uit te kijken naar een product dat beter aansluit op de iVisie, de doelstellingen en de huidige eisen en wensen.

In het marktonderzoek van de gemeente Katwijk viel Vertex Objecten van Processfive direct op: "We zagen daar dat het BAG-beheer makkelijker, praktischer en efficiënter kan. Een goed product, de concrete visie op de SOR, de scherpe aanbieding en de korte doorlooptijd bij de implementatie hebben de gemeente Katwijk doen kiezen voor Vertex Objecten van ProcessFive", aldus Bouwe Guijt (Informatie Adviseur van de gemeente Katwijk).

Katwijk

Wij danken de gemeente Katwijk voor dit mooie compliment en de leuke opdracht!

Bent u ook op zoek naar een nieuwe BAG applicatie met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding of naar een leverancier met een duidelijke visie op de doorontwikkeling naar de Samengestelde Objecten Registratie (SOR) ? Wilt u direct overstappen op een applicatie die vóór en door uw collega-gemeenten is gemaakt? We komen graag met u in gesprek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Stam op 06-31756731 of via m.stam@processfive.com of bekijk hier ons introductieaanbod: https://vertex.processfive.com/nieuws/introductieaanbod/