13| 12| 2022

Vierde gemeente van ECGEO is nu ook live met Vertex Objecten BAG: welkom gemeente Leudal!

Wij zijn enthousiast om de gemeente Leudal als vierde gemeente van de samenwerking EcGeo bij de gebruikers van Vertex Objecten BAG te mogen verwelkomen! De implementatie van Vertex bij de gemeente Leudal is een mooi voorbeeld van hoe snel en gemakkelijk een implementatie kan gaan. Dankzij de ervaringen, duidelijke communicatie en wederzijdse flexibiliteit is iedereen erg tevreden met het voorspoedig verlopen traject.

Zo stelt Rob Smans, Adviseur geo-samenwerking: “De opgedane kennis en ervaring van eerdere implementaties voor de gemeenten Weert, Roermond en Nederweert droeg bij aan de snelle uitvoering voor Leudal. Drieënhalve week na de aansluiting van de testomgeving op de midoffice-oplossing van Leudal was de Vertex-productieomgeving aangesloten en in gebruik. Mooi resultaat!”

Over de applicatie zelf worden ook mooie complimenten gegeven. Zo stelt Dylan Koster, BAG-beheerder van de gemeente Leudal: “Tot nu toe bevalt het gebruik van Vertex Objecten BAG goed. Ik zou het karakteriseren als een snel en overzichtelijk programma waarbij er genoeg mogelijkheden zijn om de gebruikservaring te personaliseren.”

ECGeo en gemeente Leudal Bedankt voor de fijne samenwerking, op naar de volgende mooie mijlpalen!

Gemeente Leudal


Bent u ook op zoek naar een nieuwe BAG applicatie of een Samenwerkingsportaal (BAG, WOZ en BGT) met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Wilt u direct overstappen op applicaties die voor en door uw collega gemeenten en belastingkantoren zijn gemaakt? We komen graag met u in gesprek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Stam op 06-31756731 of via m.stam@processfive.com