Meer over Processfive

Processfive is een club jonge consultants en ontwikkelaars met een paar decennia ervaring in overheid-ICT op hun conto. En met een frisse blik op technologie. Want al denken we in code, zo communiceren we niet. Alles wat we doen, is gericht op jou als eindgebruiker. Zodat je sneller, makkelijker en goedkoper met betrouwbare data werkt. IT met een missie dus: bedacht door nerds, gemaakt voor jou.

Eerst luisteren, dan doen

Het nodig vinden om iets te maken, of iets maken dat nodig is? Een groot verschil, en dat zit ‘m in luisteren. Onze adviseurs komen niet langs om jou wel even te vertellen hoe het allemaal zit, maar verdiepen zich grondig in je situatie. Snappen we je eerste vraag, dan weten we vaak welke erachteraan komt. Zo krijgen we snel een beeld van wat er speelt, en wat er moet gebeuren.

Duidelijkheid boven alles

Ons vak kent veel jargon, maar waarom zou je daar als klant last van hebben? Hoeft ook niet. Kwestie van goed uitleggen en elkaars taal spreken. IT-oplossingen waar je echt iets aan hebt, beginnen namelijk nooit met techniek. Wel met enthousiasme en inlevingsvermogen.

Geen gedoe

Gouden bergen en broze beloftes: we zien en horen ze vaak. Helpt allemaal niet. Daarom vertellen we je vooraf precies wat er kan, en wat niet. Je weet dus altijd waar je aan toe bent, wat je krijgt, wanneer en voor hoeveel. En bel je met een vraag, dan krijg je iemand aan de lijn die je project en situatie kent. We geloven namelijk in direct contact, zonder tussenlagen.

Werken met Processfive

  • Veel overheidservaring, diepe sectorkennis
  • Snelle en gebruiksvriendelijke applicaties
  • No-nonsense oplossingen dankzij de juiste vragen
  • Geen hocus pocus, je snapt wat je krijgt
  • Weten waar je aan toe bent, snel resultaat
  • Persoonlijk contact door korte lijnen
Het team